Kom naar onze informatieavond!

Voor geïnteresseerden houden wij op dinsdag 6 juni een informatieavond in De Verbeelding! Vanaf 19:30 uur is iedereen van harte welkom en om 20:00 starten we met het programma. Na een inleiding zullen we u verdere toelichting geven op dit prachtige duurzame initiatief in onze woonplaats. Er is alle ruimte voor een interactieve gedachtewisseling en sluiten af om 22:00.

Samen met bewoners, instellingen en bedrijven voegen we enkele bijzondere elementen toe aan ons dorp: een coöperatieve dorpsboerderij voor natuurvriendelijke voedselproductie en dagbesteding, en nieuwe educatieve en recreatieve  mogelijkheden aan de randen van ons dorp. Dit alles komt samen in Nieuw Horst, een bijzonder landgoed waarin deze elementen elkaar versterken. We werken samen met Herenboeren Nederland om duurzaam voedsel te produceren, respectvol om te gaan met de natuur en een rechtvaardige verdeling van de opbrengsten te garanderen. Onze coöperatie leunt op het bewezen verdienmodel van ca. 15 Herenboerderijen die ons voorgingen en heeft geen winstoogmerk.

Dat kan binnenkort ook in ons dorp en daar hebben we Vrienden van de dorpsboerderij voor nodig! Als vriend(in) van de dorpsboerderij bent u aspirant-lid en helpt u in belangrijke mate om de boerderij gerealiseerd te krijgen. U verzekert zich zelf in ieder geval van een certificaat/deelname als lid bij de start van de coöperatie. Ook kunt u met de initiatiefnemers meedenken en meedoen aan de verdere ontwikkeling van de coöperatie en het Landgoed Nieuw Horst.

Nieuwsgierig geworden of wilt u meedenken? Kom dan zeker naar onze informatieavond!